Dei nu mai am nici o legtura cu MISA i Gregorian Bivolaru de aproape 10 ani, cursanii de yoga m ntreab tot pe mine ce se mai ntmpl cu Gregorian Bivolaru i cnd va fi eliberat din nchisoare.

Este stranie atitudinea celor de la yogaesoteric dar i a celor din conducerea MISA, care pstreaz o tcere suspect cnd vine vorba despre un subiect att de mult ateptat de cursani.

Nu vorbim doar despre tcere ci i despre o ncercare deliberat de a-i reduce la tcere pe cei care ntreab ce se mai ntmpl cu punerea n libertate a lui Grieg, prin mesaje unidirecionale pe mailuri, whatsapp i sms de genul “Mesaj din partea avocatilor care il reprezinta: Dezmintim zvonurile legate de punerea n libertate a d-lui GB care este n continuare ncarcerat. Va rugam sa nu diseminati alte informații care contravin acestui punct de vedere, deoarece sunt neadevrate și inadecvate. V mulțumim.

i cu toate astea, site-ul Ministerului Justiiei ne spune c vineri 7.09.2017 Judectoria Bistria i-a admis lui Gregorian Bivolaru cererea de eliberare condiionat iar Ministerul Public nu a formulat contestaie n termenul de 3 zile prevzut de lege.

n condiiile n care mai mult ca sigur c Gregorian Bivolaru a ieit pe poarta nchisorii n aceast diminea, de ce tac MISA TV i Yogaesoteric despre aceast veste cu adevrat extraordinar ?

Personal m bucur c Gregorian Bivolaru a ieit din pucrie. Nu i port nici o ranchiun acestui om, ci doar recunotin pentru lucrurile bune nvate de la el.

Pedeapsa de 6 ani pentru faza cu Mdlina a fost o ipocrizie i o mizerie a justiiei romne i va rmne n analele acesteia ca atare.

Chiar i n condiiile n care eu personal consider c Grieg a greit mult i a picat la testul puterii, banilor i sexului, nu pot s nu i apreciez calitile i activitatea. Cnd faci mult bine, poi face totodat i foarte mult ru greind.

Sunt i eu curios cnd o s dea oficial misanii tirea c Grieg este liber ?! i m ntreb care este motivul pentru care in secret acest lucru.

Avnd n vedere aprrile pe care avocaii lui Gregorian Bivolaru i le fac n dosarul de la Cluj, nu este exclus ca Grieg s fi prsit deja Romnia la sfatul acestora, pentru a zdrnici astfel continuarea procesului de la Cluj, n care i sunt aduse acuze mult mai grave, de trafic internaional de persoane.

n concluzie, pe de-o parte m bucur c Grieg este liber, pe de alt parte mi-e clar c unii nu au nici un chef s l vad din nou la friele MISA prin Romnia.

Ar fi fost o dovad de respect pentru cursanii crora li s-a solicitat ajutorul i susinerea cu meditaii pentru eliberarea lui Grieg, s li se aduc la cunotiin faptul c totui Grieg i-a obinut liberarea condiionat n instan. Se vede ns c vipurile de la MISA mai au de lucrat la capitolul respect pentru cursantul de rnd.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares