Vă deranjează că România a devenit destinaţie pentru ocupanţii musulmani ?! Să facem plângeri penale împotriva poliţiştilor de frontieră care favorizează trecerea ilegală a frontierei de către imigranţi

De la începutul lunii septembrie,România a intrat şi ea pe harta marilor destinaţii turistice pentru “refugiaţii” veniţi via Turcia.

Decizia alegerii României ca destinaţie de debarcare a invadatorilor tăcuţi ai Islamului nu este una întâmplătoare, ba se pare că organizatorii acestei campanii de ocupaţie musulmană cunosc în avans când şi cum urmează să primim fondurile de la UE pentru migranţi.

În aceste condiţii, cetăţeanul român plătitor de taxe şi impozite doarme liniştit în ideea că este apărat de poliţie, jandarmerie şi mai ales de poliţia de frontieră.

Însă se pare că poliţia de frontieră asistă pasivă la debarcarea migranţilor pe plajele româneşti, fără să aplice măsurile legale prevăzute de OUG nr. 105/2001 privind frontiera de Stat a României.

Căci potrivit art. 70 (1) din această ordonanţă, “Intrarea sau ieșirea din țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.” Iar potrivit pct. (2) „Dacă fapta prevăzută la alin. (1) a fost săvârșită în scopul sustragerii de la executarea unei pedepse, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Însă de unde să ştim noi dacă migranţii respectivi sunt paşnici sau periculoşi, dacă au condamnări pentru fapte penale şi reprezintă un pericol pentru populaţia României !?

N-am auzit în presă nici de întocmirea unor dosare penale care să aibă ca obiect condamnarea călăuzelor care îi aduc pe bani mulţi pe respectivii invadatori, şi nici măcar o ştire despre confiscarea navelor şi şalupelor folosite în scopul aducerii  imigranţilor.

Potrivit art.  71 din Ordonanţă “(1) Fapta persoanei care racolează, îndrumă sau călăuzește una sau mai multe persoane în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat, precum și a celei care organizează această activitate constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.” De asemenea, potritiv pct. (2) “Fapta de a se asocia sau a iniția constituirea unei asocieri în scopul săvârșirii faptei prevăzute la alin. (1) ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asocieri se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Cât despre măsura confiscării, potrivit Art. 72. “Bunurile și valorile care au servit sau care au fost destinate să servească la săvârșirea infracțiunilor prevăzute la art. 70 și 71 ori care au fost obținute prin săvârșirea acestor infracțiuni, dacă sunt ale infractorului, se confiscă.

Ce este de făcut în acest caz ?!

În loc să pierdem vremea inutil sunând aiurea pe la diverse autorităţi, după cum îndeamnă unii, mai bine facem plângeri penale pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, prevăzute şi pedepsite de Art. 297 (1), ce prevede că “Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Să vedem dacă în faţa a câtorva zeci de mii de plângeri penale depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia sau Constanţa, poliţiştilor de frontieră le mai arde de luat şpăgi de la călăuzele care îi aduc pe ciuhapii veniţi cu Coranul în desagă.

 • FREEDOM

  @MR . Si nici n-ai sa vezi …nu numai asta , nu ai sa vezi la aceste asa zise autoritati ca vor face ce este de datoria lor sa faca . Cit iti mai ia pina sa nu te mai prefaci ca nu vezi ca aceste autoritati sint de fapt niste infractori , cei mai mari in realitate ? Pare ca nu stii despre natura lor perversa sau te faci ca ploua ? Autoritatile fac jocul strainilor , nu sint ale noastre sint slugile strainilor iar noi la rindul nostru sintem iobagi la noi acasa . O sa se duca dracu tara asta , va disparea si tara si poporul la ce atitudine de coma traieste turma asta . Numai printr-o minune de sus din cer de la Dumnezeu se mai poate impiedica disparitia acestui popor si acestei tari . In rest ne ducem spre groapa si turma habar n-are . Noi pierdem timpul aiurea in divagatii mentale . Asta e !

 • Valentin Neagoe

  OUG nr. 105/2001. Art. 7091) privind frontiera de Stat a României : “Intrarea sau ieșirea din țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.”

  OK, legiuitorule, suntem pe mare acum nu pe uscat, iar imigranții ilegali au dat SOS, ce facem acum?

 • JE

  1. Romania va deveni NOUA ITALIE.
  Totul este FOARTE BINE PUS LA PUNCT si FOARTE BINE PLANIFICAT SI ACCEPTAT. Nu conteaza ruta. Fie pe mare, fie prin Banat. Autoritatile pur si simplu nu fac nimic. Ba mai mult, pe aia care ii prind ca vor sa treaca granita din Romania in Ungaria, ii aduc cu forta inapoi in Romania si ii opresc aici. Pe aia care “se plimba pe mare in deriva” ii pescuiesc si “ii salveaza” aducandu-i la mal pe tarmurile romanesti.
  In curand vor aparea si ONG-urile care “apara drepturile omului” si aia “pentru societati deschise” si aia de la “No Borders” si aia… Sa nu mai vorbim si de aia care “apara drepturile religioase”. Super-mega-moscheia aia planificata din timp pentru a se construi in Bucuresti, nu a fost planificata si proiectata asa aiurea si pentru nimeni. Are un scop bine stabilit.

  Asa se explica afirmatiile tale:
  – “…poliţia de frontieră asistă pasivă la debarcarea migranţilor pe plajele româneşti…”
  – “N-am auzit în presă nici de întocmirea unor dosare penale care să aibă ca obiect condamnarea călăuzelor care îi aduc pe bani mulţi pe respectivii invadatori, şi nici măcar o ştire despre confiscarea navelor şi şalupelor folosite în scopul aducerii imigranţilor”

  Rezerva-ti cateva minute sa afli direct “de la sursa” ceea ce se intampla in mod real in Italia si in Vestul Europei acum. (vezi pana la sfarsit)
  https://www.youtube.com/watch?v=NI1e1C_507s&feature=youtu.be&t=2308

  _
  2. Romania are si alte probleme mult mai grave. In timp ce in Europa Centrala tarile Grupului de la Visegrad realizeaza situatia aproape dezastruasa in care se afla economic si mai ales modul in care se vor adanci daca accepta “refugiati”, Romania face total opusul, indreptandu-se cu viteza spre colaps.
  – Visegrazii nationalizeaza banci, utilitati, pamanturile, resursele, etc – Romania vinde la straini absolut totul fara nici o restrictie
  – Visegrazii impoziteaza si supraimpoziteaza corporatiile si pun restrictii pe offshoreurile din Belize, Seichelles, etc – in Romania impozite zero pentru corporatii, iar offshoreurile devin norma si pentru detinatorii de afaceri si pentru proprietarii de terenuri, imobiliare, etc
  – Visegrazii se opun in mod deschis “refugiatilor” si ii scot afara in suturi – Romnaia tace si ii aduce pe usa din dos.

  Arunca-ti o privire pe acest articol si pe comentariile lui:
  – How Western Capital Colonized Eastern Europe
  https://www.bloomberg.com/view/articles/2017-09-12/how-western-capital-colonized-eastern-europe

  _
  3. Asistam la colapsul si disparitia civilizatiei egalitarist-marxiste care isi are originile in Mizeriile si Infectiile Abrahamice.

  Egiptenii antici erau “europeni”. Au facut gresala de a importa redusi mintali negrii din Africa Sub-Sahariana, sa le dea functii administrative si sa se corceasca cu ei. In 80 de ani, Egiptul Antic a devenit istrorie, iar populatia europeana in mare majoritare blonda, roscata si satena, a fost inlocuita cu cacanii redusi mintali si futatori de capre.
  Adica, s-a plecat de la astia care au construit un imperiu si o civilizatie:
  https://i.warosu.org/data/fa/img/0093/80/1422266926783.jpg

  Si s-a ajunsa la futatorii astia de capre, care sunt foarte redusi intelectual si sunt o rusine pentru umanitate:
  http://farm3.static.flickr.com/2663/4104889481_47476dddd0.jpg

  Romanii antici, pentru a tine sub control prostimea si pentru a o exploata eficient, au acomodat toti salbaticii cuceriti si pe langa “paine si circ” le-a dat liber se desfranari si perversiuni. Nu mai este nevoie sa spun ca importul de barbari, corcirea inter-rasiala si “gratuitatile-socialiste” oferite prostimii au facut ca civilizatia respectiva sa devina nesustenabila financiar si intelectual.

  Biserica Catolica + mafiotii + politicienii, au transformat tarile in frunte cu Italia, Suedia, Franta, Uk, etc in niste ghetouri populate su salbatici importati de prin toate gropile de gunoi ale lumii. Pentru fiecare “refugiat” ONU si alte organizatii internationale platesc 6.000 de euro pe an. Pentru o familie formata din patru persoane se plateste 24.000 de euro. Acesti bani se platesc (din cate stiu eu) doar pentru primul an. Biserica Catolica + mafiotii + politicienii au crezut ca fac mega afaceri. Au importat milioane de salbatici si au incasat cateva miliarde bune. In schimb tarile respective sunt nimic altceva decat ghetouri, iar salbaticii respectivi vor pleca doar cu forta, nu de buna voie.
  Acelasi lucru vor face si ologofrenii care conduc Romania.

  Civilizatia vestica si europeana de astazi va cadea din exact acelesi cause pentru care Egiptul Antic si Imperiul Roman au cazut:
  – corcire cu rase inferioare si implicit exterminare genetica care duce la lipsa de inteligenta in conducere si administratie
  – oligofrenii si decadenta sociala
  – sistem economic si social nesustenabil financiar si costuri astronomice bazate pe socialism

  Cred ca lucrurile sunt foarte clare:
  – World Ranking Of Countries By Their Average
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

  – Intelligence and the Wealth and Poverty of Nations
  http://www.rlynn.co.uk/uploads/pdfs/Intelligence%20and%20the%20Wealth%20and%20Poverty%20of%20Nations.pdf

  – Race and Intelligence
  http://www.solargeneral.org/wp-content/uploads/library/RDiI.pdf

  Nu conteaza cine a fost “profetul”: Moise, Isus, Mahomed, Robespierre, Marx, Trotsky, Lenin, Stalin, Ana Pauker, Ghiorghiu-Dej, Ceausescu, Iliescu, Iohannis, etc, povestea si personajele sunt diferite, dar ideologia, scopul si rezultatele sunt aceleasi: distrugerea coeziunii sociale si economice prin manipularea prostimii, pentru a-i putea explota si slugarii eficient, in asa fel incat sa poti trai o viata de lux in huzur facandu-i pe altii sa munceasca pentru tine.

  Daca asta nu este egaliatrism-marxism(-vestic), atunci ce e?
  http://www.aljazeera.com/mritems/imagecache/mbdxxlarge/mritems/Images/2016/3/24/d9af4588ba1d493ba0fb27757e6babac_18.jpg

  Daca asta nu este egalitarism-marxism(-autohton), atunci ce e?
  https://www.activenews.ro/cultura/Bucuria-in-stare-pura-Ortodox-in-Africa-141621
  https://www.activenews.ro/stiri-locale/Tinerii-ortodocsi-din-Africa-au-ajuns-in-Romania-pentru-ITO2017.-Jurnalistul-Andrei-Vladareanu-Oamenii-acestia-il-cauta-pe-Hristos-cu-toata-fiinta-lor.-Suntem-cu-totii-intr-un-duh-145756

  Trebuie inteles faptul ca infantilii si debilii astia religiosi, nu au nici cea mai mica remuscare de a coloniza tara(tarile) cu salbatici si maimute reduse mintal pentru a distruge etnic, social si genetic natiunea si societatea. Preferabil sa fie crestini. De parca li s-ar rupe pula africanilor si tiganilor diu Orient si Asia de Brancoveanu, Stefan cel mare sau Arsenie Boca.
  Civilizatiile colapseaza din interior cu sprijinul dobitocilor care detin puterea. O data cu civilizatia europeana, va cadea si cea din Romania, daca romanii aleg sa faca exact ceea ce fac europenii. Si ghici ce au ales sa faca:
  – Ce se întâmplă cu migranții care ajung în România? 477 de irakieni, iranieni și sirieni au intrat în țara noastră în ultima lună, folosind ca traseu Marea Neagră
  https://www.activenews.ro/stiri-social/Ce-se-intampla-cu-migrantii-care-ajung-in-Romania-477-de-irakieni-iranieni-si-sirieni-au-intrat-in-tara-noastra-in-ultima-luna-folosind-ca-traseu-Marea-Neagra-146083

  _
  Este o carte foarte interesanta “The Lightning and the Sun” scrisa de Savitri Devi in 1958. In aceasta carte sunt tratate ascensiunea si decadere a trei imperii. Partea intai intitulata “Timeless Perfection And Cyclic Evolution” lamureste foarte multe lucruri intr-un mod foate usor de inteles, despre faptul in care societatea, in special cea de astazi este structurata, cum functioneaza ea si ceea ce inseamna “progresul”, “toleranta” si “umanitatea” si mai ales care este scopul lor. Capitoulul 1 intitulat “The Cyclic View of History” este “pastila rosie” suprema (ca in Matrix). Dupa ce il citesti, daca nu cazi pe ganduri si nu ii dai dreptate, ori esti redus intelectual, ori esti debil mintal.

  Luati si distrati-va:
  http://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/lightningsun.pdf

 • E simplu: ii prinzi pe toti si ii tratezi omeneste cu apa plata, mancare traditionala cu carne de porc, cazare pentru cateva zile si transport gratuit pana la granita cu Ungaria. In colaborare la vedere cu Crucea Rosie si Biserica Ortodoxa Romana. Adica cruci peste tot sa le fie clar ca sunt intr-o tara crestina.

  Iar navele cu care au venit trebuie sa fie confiscate, duse intr-un loc special stabilit in apele teritoriale romanesti si SCUFUNDATE. La fel cu pescadoarele turcesti care braconeza pe la noi si cu alte nave care ne iau de prosti si isi fac de cap ilegal in apele noastre.

  Cand se strang mai multe nave scufundate in cimintirul subacvatic declaram zona muzeu si aducem turisti sa faca scufundari printre epave :))

 • JE

  Dormiti linistiti. Statul Roman vegheaza!
  – VIDEO Carmen Dan: Migranții cu un minim risc sunt în centre cu regim închis; numărul lor nu e deloc îngrijorător
  https://www.agerpres.ro/justitie/2017/09/15/video-carmen-dan-migrantii-cu-un-minim-risc-sunt-in-centre-cu-regim-inchis-numarul-lor-nu-e-deloc-ingrijorator-12-07-59