Am dezamăgit ofarte mulți cititori și îmi cer scuze pentru asta. Începând cu cititorii pro și contra MISA și terminând cu cei care urmăresc articolele pe teme juridice sau de sănătate, toți au fost nemulțumiți de starea deplorabilă a site-ului: articole dispărute sau cu text ilizibil – și mai ales dispariția comentariilor.

Am primit zece de telefoane și mesaje cu solicitarea de a recupera cumva articolele și comentariile pierdute.

Încă o dată am ajuns în situația paradoxală de a mă trezi înjurat și acuzat de trădare atât de către cei din MISA cât și de cei de pe ex-MISA.

În lipsa unui back-ul ok, și a unei versiuni ok în cache-ul de la google, nu mi-a rămas decât o singură opțiune: să caut în web.archive.org salvările anumitor articole mai importante.

În acest scop, l-am rugat pe IntenseLight să facă o listă a articplelor scrise de el, pentru a le restaura, întrucât multe dintre ele erau corupte sau dispărute.

Astfel, la rubrica IntenseLight am reușit să restaurez o parte din articole, mai am de lucru. Însă cei care doriți să mă ajutați să refac baza de articole și comentarii, am rugămintea să căutați articolele lipsă și să îmi lăsați linkurile lor la commenturi sau să mi le transmiteți pe mail, la rapcea@gmail.com

De asemenea, puteți lua și reposta chiar voi comentariile, de pe web.archive.org în gen listă, așa cum am început să fac și eu.

Dacă există cineva de pe ex-misa care a făcut o copie a site-ului meu, îl rog să mi-o trimită, ca să restaurez articolele lipsă.

Și cu asta cred că am lămurit și partea cu buna credință.

  1. 16/11/2017

    Neli/nela avea o gramada de comentarii de recuperat. Poate ai noroc si se intoarce :).

  2. 16/11/2017

    LA urma urmei ce ii freaca grija pe unii sau altii ce s-a intimplat cu articolele?nu pricep care e ideea pentru care unii isi aroga drepturi de a trage la raspundere pe proprietarul unui blog ,ca au disparut nu stiu ce articole sau comentarii?Daca blogul ar fi al meu si ar veni un nesimtit cu tupeu sa ma traga de urechi ca nu gaseste nu stiu ce articol la MINE pe blog l-as baga in ma-sa scurt….la Mine (adica la tine) pe blog , tu scrii articole si dispui de ele cum vrei….azi miine te trezesti cu ei acasa sa iti impuna cum sa maninci, sa te imbraci, pe ce parte sa dormi,etc etc si daca nu faci cum zic ei , incep sa te traga de urechi…

  3. 26/11/2017

    Sinergicus–> Bre omule, sa stii ca ai dreptate. Chiar am evocat cu nostalgie momentele paradoxale cand eram un misan fanatic si ma scarpinam la oua ezact cum imi indica marele maistru.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares