Proiectul legii vaccinării obligatorii a populaţiei din România, iniţiat de Guvern la presiunile Big Pharma, se află pe ultima sută de metri în procedura de adoptare din parlament.

După ce a trecut de comisiile şi plenul Senatului (cu o stranie unanimitate), proiectul se află în dezbatere publică la Comisiile de specialitate din camera Deputaţilor, ce are rol decizional.

Dintre toate comisiile sesizate, una singură are rol decisiv: Comisia pentru Sănătate. Dezbaterea de săptămâna trecută organizată de membrii Comisiei, la care au participat şi reprezantanţii societăţii civile dar şi persoane păţite (părinţi ai unor copii afectaţi sau omorâţi de vaccinuri) a fost o repetiţie pentru votul final.

Un număr de 96 de deputaţi au semnat o listă cu propuneri de modificări substanţiale ale proiectului de lege, iar dacă Comisia de Sănătate va da aviz favorabil cu însuşirea amendamentelor respective, votul final din Camera Deputaţilor se va da pe proiectul având incluse amendamentele susţinute de societatea civilă şi promovate de cei 96 de deputaţi.

În esenţă, amendamentele elimină: obligativitatea activităţii de vaccinare, instituţia acordului prezumat, autorităţile locale şi judeţene specializate în vaccinare, obligaţia medicilor de a informa parţial pacienţii cu privire la efectele vaccinurilor, sancţiunile aberante propuse pentru refuzul vaccinării, ce urmau să fie impuse atât pentru vaccinarea adulţilor cât şi pentru părinţii/aparţinătorii copiilor ce fac obiectul vaccinării.

În următoarele 10 zile se duce lupta finală pe proiect. Evident, Big Pharma nu stă nici ea cu mâinile în sân.

Producătorii şi distribuitorii de vaccin care au în portofoliu şi alte medicamente sau produse pentru care au reclamă plătită în mass-media, în special pe TV, ameninţă şi şantajează producătorii cu suspendarea sau anularea contractelor de sponsorizare pe acele produse (aparent fără legătură cu vaccinurile), dacă îndrăznesc să difuzeze ştiri anti-vaccin.

Revista britanică Nature  a publicat în numărul din această lună, de asemenea absolut “întâmplător”, două articole ample care proslăvesc efectul profilactic şi curativ al vaccinării, articole preluate şi traduse prompt de “contribuitorii” din România.

Tot “întâmplător”, la camera Deputaţilor se desfăşoară în aceste zile o campanie gratuită de vaccinare a deputaţilor şi personalului auxiliar, cu un vaccin antigripal.

Interesele producătorilor de vaccinuri sunt mari, presiunile vin inclusiv din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, sponsorizată generos de marii producători de vaccinuri, care a decretat recent că România este o ţară cu risc contagios datorită “epidemiei” de rujeolă, şi atenţionează ministerele de externe ale diverselor ţări care pleacă urechea la vrăjelile vacciniştilor, să îşi avertizeze turiştii din propriile ţări cu privire la riscul de îmbolnăvire.

Şi ca să încheiem în acelaşi ton, amintim de recent lansata campanie de vaccinare pneumococică a copiilor de până la un an, care apare pe toate canalele TV, cu mesajul că “Orice vaccin făcut reprezintă o victorie”. A cui victorie, şi mai ales împotriva cui !?

Vaccinul penumococic, este un nou vaccin introdus din luna septembrie 2017 pentru copii cu vârsta de până la 1 an, şi pe care Ministerul Sănătăţii l-a achiziţionat deja şi doreşte să îl impună ca obligatoriu.

Ideea este că frământările populaţiei şi temerile legate de vaccinuri şi obligativitatea lor au ajuns până la deputaţi. Iar aceştia au înţeles mesajul străzii. Nu dorim obligativitate. Cine vrea vaccin pentru el sau pentru copilul lui, să şi-l facă. Pe propria lui răspundere, şi eventual al producătorului, cu un mecanism al atragerii răspunderi care să fie clar prevăzut în lege.

Şi pentru ca miza să crească, un părinte nemulţumit de declaraţiile belicoase ale premierului Tudose, i-a făcut acestuia plângere penală la DNA. plângere care se poate completa şi cu alte aspecte, cum ar fi achiziţiile ilegale de vaccinuri, fără licitaţie.

Iar dacă procurorii vor intra pe firul şpăgii şi vor destructura ampla reţea de influenţă a Big Pharma, avem şansa ca lucrurile să reintre în făgaşul lor normal.

Problema este că ştim că aceşti indivizi lacomi de bani nu se vor lăsa. Dacă legea vaccinării îşi va pierde elementele de politică medicală nazistă, acestea vor putea fi adăugate ulterior, prin ordonanţe de guvern, cum s-a mai întâmplat şi în alte cazuri. Pentru Big Pharma este important ca în prima fază, să existe o lege a vaccinării. Restul sunt amănunte pe care le pot rezolva pe parcurs.

De aceea, eu aş opta ca legea să nu treacă deloc. Însă deoarece Moş Crăciun întârzie cu cadourile, mă mulţumesc şi cu o lege a vaccinării cu amendamentele celor 96 de deputaţi.

Până una alta, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Lupta se duce în continuare, aprigă, nu doar la noi, ci în toate ţările europene.

 1. 23/11/2017

  salut Mihai, stii cumva cum se poate evita vaccinarea nou nascutului in spitalul de stat, cea care se face imediat dupa nastere , am impresia ca nici nu este intrebata mama ?

 2. 23/11/2017

  Legea vaccinării obligatorii. Strategia hienelor:

  1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă. 2. Devide et impera (devide și cucerește). Separi o pereche de turmă. 3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță. 4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

  Nu exact aceeași strategie se urmărește și în cazul mega-escrocheriei numite ”legea vaccinării obigatorii”? Se caută pe orice cale posibilă să se despartă copiii de părinții lor iubitori.

  Pentru părinți: amenzi cocoșante, incitare la ură, minciuni și distorsiuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui vioalator înrăit nu i-ai da).

  Pentru companiile farmaceutice străine: marea ”responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost nu s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune, etc) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este ZERO.

  Cum s-ar spune: pentru sclavii români Ciumă, pentru stăpânii străini Mumă! Trăiască ”democrația” mioritică, pardon… am vrut să spun… piară demoNOcrația împreună cu toți trădătorii a căror mână va îndrăzni să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!

 3. 23/11/2017

  Un agricultor curios, cu mintea ”științifică”, se întreabă: ”Ce se va întâmpla dacă va semăna în lotul său de pământ (cernoziom de cea mai înaltă calitate) CARTOFI STRICAȚI primăvara?” Ce credeți ce va culege acesta din lotul său de pământ toamna?! Va culege o roadă bogată de CARTOFI NOI sau un morman de BURUIENE care nu folosesc la nimic?! Să răspundă fiecare, în funcție de IQ-ul său!

  Ce se va întâmpla însă în situația în care vom inocula în corpul UNUI OM SĂNĂTOS o supă de substanțe toxice extrase din HOITURILE pline de boli ale unor MORTĂCIUNI NECURATE (maimuțe verzi omorâte, porci uciși, câini eutanasiați, etc) sau din cadavrele unor copii avortați – supă cunoscută, în păsăreasca alopată, sub numele de ”vaccinuri”? Iarăși, să răspundă fiecare, în funcție de cum îl duce sau nu îl duce capul! Suntem doar în democrație – fiecare este liber să gândească cum vrea. Cel puțin atâta timp cât democrația nu s-a transformat încă în demoNOcrație (ceea ce nu este exclus să se întâmple în România dacă se aprobă legea de estență fascistă a vaccinării obligatorii).

  Personal însă nu pot să cred, nici măcar dacă mă pici cu ceară, în medicina bazată pe MORTĂCIUNI! În medicina bazată pe VIAȚĂ cred (aceasta mi-a adus vindecare de bola pe care cei 3 medici alopați cărora m-am adresat nu au putut să mi-o vindece). Cum însă aș putea să cred în medicina bazată pe mortăciuni?!

  În concluzie. De cânt este lumea și pământul a funcționat, funcționează și va funcționa întotdeauna următoarea LEGE: ceea ce seamănă omul, aceea și va secera! Cine a semănat VÂNT, va culege FURTUNĂ!

  Cine seamănă boală în corpul său, boală și va culege (oricât de mult nu s-ar lăsa amăgit de contrariu). Cine însă seamănă sănătate în corpul său, sănătate și va culege. Fiecare va culege ceea ce a semănat…

  ”16 Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  17 Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.
  18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici POMUL RĂU NU POATE FACE ROADE BUNE.
  19 Orice pom care nu face roade bune este tăiat şi aruncat în foc.
  20 Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte. ” Matei 7:16-20

 4. 23/11/2017

  1. Din cate stiu eu, aceasta lege incalca cateva articole din Constitutia Romaniei, din legea Drepturilor Pacientului si porbalil din alte legi, sa nu mai vorbim despre conventiile internationale la care Romania a aderat si pe care le-a semnat. Vosganian spunea ceva despre Conventia de la Ovideo. Probabil mai sunt si altele. Nu sunt in mediul juridic si nu ma pricep. Cert este ca dupa atatea incalcari de legi si conventii aceasta “lege” a vaccinarii poate fi atacata si distrusa TOTAL atat pe plan intern cat si pe plan international.

  Tot ce trebuie facut este doar o simpla organizare prin care sa se adune niste oameni care eventual sa contribuie cu niste sume modice, dupa care sa organizeze un super-mega-proces impotriva guvernului, ministerului sanatatii si a altor institutii care tin de acest domeniu, impotriva massmediei care distribuie informatii false si manipuleaza, impotriva producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de vaccinuri si evident impotriva medicilor care au devenit nimic altceva decat agenti de vanzari care vor sa-si incaseze un comision din vaccinare. Daca se strang cateva zeci de mii de oameni care sa doneze cate 10 lei, cred ca se poate strange o suma destul de consistenta pentru a incepe un mega proces.

  In acest moment exista o petitie impotrive vaccinarii obligatorii. Nu cred ca va realiza prea multe lucruri atata timp cat cei care au initiat o astfel de lege tampita, vor ramane bine-merci in continuare si nu vor raspunde in nici un fel. Nici macar nu se cunosc autorii si initiatotii adevarati ai acesti legi. Din punctul meu de vedere, acest lucru este o mare problema, pentru ca daca sunt sesizate anumite institutii ale statului impreuna cu anumite institutii internationale este imposibil sa nu gaseasca spagile si traseul banilor care in ziua de astazi sunt virtuali si “lasa dare digitale” prin toate serverele si conturile prin care se plimba. Vorbim despre institutii ca ANAF, DNA, etc + Interpol + FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act), OECD (Organisation for Economic Cooperation and Development), BEPS (Base Erosion and Profit Shifting), AEOI (Automatic Exchange of Information), CRS (Common Reporting Standard).
  Este foarte usor sa demonstrezi formarea unui grup mafiot.

  Petitia despre care vorbeam:
  – Spune Nu proiectului de Lege a vaccinarii obligatorii a TUTUROR ADULTILOR si COPIILOR din România
  https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/impotriva-legi-vaccinari-obligatorii-a-copiilor-si-adultilor-din-romania

  _
  2. Nu este normal ca “beneficiarii” acestei legi sa fie sanctionati in cazul in care refuza vaccinarea obligatorie iar cei care produc, distribuie si vaccineaza nu au absolut nici o rapundere. In Romania nu exista nici un fel de sistem de raportare oficiala si evident nici statistica oficiala. Personal, cunosc multe cazuri de oameni nenorociti de vaccinurile produse la Cantacuzino. Am un vecin la tara care a ramas retard, are intelectul unui copil de 4-5 ani si un verisor ramas in scaun cu rotile dupa ce au fost vaccinati cu BCG-ul produs la Cantacuzino. Nimeni nu a raspuns cu nimic, iar acest lucru nu este unul normal.

  Raspundearea si sanctionarea trebuie instituite pentru toti cei care vaccineaza, de la producator si pana la doctor. In acelasi timp, cineva trebuie sa-i despagubeasca si sa plateasca pentru acesti oameni care sunt lasati infirmi pe viata. Nu este normal sa te nasti sanatos, sa te vaccinezi si pe urma sa fi nevoit sa traiest dintr-un “ajutor pentru handicapati” (sau cum se numeste) o viata intreaga, doar pentru ca niste jmecheri au vrut sa faca bani si te-au nenorocit pe viata fortandu-te la o existenta de mizerie.

  Si in acest caz, trebuie o organizare nationala (un ong, o fundatie ceva) incepand cu parintii copiilor care au suferit sau au fost nenorociti de vaccinuri, si continuand cu oamenii care sunt pur si simplu impotriva vaccinurilor si sa dea in judecata statul impreuna cu producatorii, distribuitoarii, medicii si toti cei implicat in procesul de vaccinare, PENTU A CERE DESPAGUBIRI. Inchipuie-ti daca se strang cateva zeci de mii de parinti cu copii morti sau handicapati, plus cateva zeci de mii de oameni simpli si deschid un super-mega-proces national, care sa duca la o ancheta natioanla pentru a investiga “beneficiile” vaccinurilor si pentru instituirea unui fond de despagubire.

  Asta in mod singur va schimba ceva la nivelul intregii societati si mai ales la nivelul impostorilor care vor “binele societatii”. Ia sa vedem cate cazuri de oameni nenorociti se strang la nivel national si cati impostori bagam in puscarii si le confiscam averile pentru a plati despagubiri.

 5. 29/11/2017

  De vazut “Vaccines revealed”.
  Documentar lansat recent. Gratuit.
  http://www.vaccinesrevealed.com/

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares