Vă mai amintiţi reacţia furibundă a iezotericilor cu privire la informaţia amintită în treacăt de mine, cum că Dacian Cioloş a făcut (şi probabil mai face încă) yoga la MISA !?

Judecând după modul în care am fost făcut albie de porci şi ironizat cu fel de fel de caricaturi stupide (plagiate evident dintr-o lucrare pe care MISA nu avea drepturi de autor), informaţia respectivă a durut pe cineva, a stricat nişte jocuri.

Vă puteţi edifica revăzând articolul în care MISA neagă că Cioloş a fost cursant. Dar repede, până nu dispare, cum au mai dispărut atâtea altele, atunci când adevărul a ieşit la lumină şi a contrazis minciunile şi dezinformările pseudo-yoghinilor iezoterici.

Ei bine, adevărul despre Dacian Cioloş a ieşit la lumină chiar din gura lui Gregorian Bivolaru, în interviul de acum aproape un an, acordat unei televiziuni germane. Eu am vorbit atunci despre acel interviu, şi ca urmare a acestui fapt, televiziunea germană respectivă a întârziat difuzarea reportajului despre Gregorian Bivolaru cu luni de zile, pentru ca apoi reportajul să apară fără pasajul despre Dacian Cioloş.

Confesiunea filmată despre Cioloş a apărut abia zilele acestea, când PSD-ul încearcă să îl desfiinţeze pe Cioloş ca viitor lider politic anti-PSD.

Din  moment ce această informaţie despre Dacian Cioloş a fost ascunsă atâta timp cu succes, deşi se vorbise despre asta, concluzia este că Dacian Cioloş este un pion foarte important al intereselor europene în România, cu tot ce înseamnă asta, şi bune şi rele.

Personal, nu am nimic cu Cioloş. E doar un pion. Ce mă deranjează este obedienţa lui faţă de mai-marii europeni. Protestatarii de la Colectiv i-au cerut schimbarea legii electorale, înlăturarea pragului electoral şi a listelor de semnături, deschiderea politicii pentru noi veniţi. Nu a vrut. Pentru că nu este loc de concurenţă în politica românească. Joacă doar ei şi ai lor. Iar Dacian este de-al lor.

 

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

2 Comments

  1. Foarte tare filmul cu declarația lui G. Daca nu vedeam nu credeam, desi simțeam că e adevărat. Nu are importanta decât ca pui din nou punctul pe i. Welcome back, MR!

  2. Mi se pare mie sau GB nu mai are nici dinti in gura?PArca incepe sa mi se faca mila de el…… gata mi-a trecut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *