Video

 • rasarit

  http://www.youtube.com/watch?v=oa3n9tSxA9A&feature=related. UITATIVA CU ATENTIE LA MINUTUL 2,17,FARISEUL SCHIOP CARE NEAGA MIRACOLUL FACUT DE IISUS SEAMANA PERFECT CU AVO:CATELUL

 • rasarit

  ATENTIE;jocul coincidentelor uimitoare,MAI JOS CUVINTELE LUI RAPCEA,COMPARATI CU TRADUCEREA DIN FILM

  Da, stim de treaba cu busola. Poti sa inveti si de pe youtube cum sa faci trucul ala. Sa vedem daca poate face si ceva mai mult decat un truc iluzionist de 2 bani. Asa, si eu pot sa masluiesc o filmare si sa o pun pe net, insa e aproape imposibil sa pacalesti o echipe de cercetatori seriosi.
  procop_costel: Invitatia la o astfel de demonstratie are un singur scop: sa demonstreze odata pentru totdeauna ca Gregorian Bivolaru NU este capabil sa manifeste niste siddhi-uri yoghine autentice (nu abureli gen, “inducere” de stari – am vazut cu totii care au fost rezultatele unei astfel de “inductii”, atunci cand a facut acea “exemplificare” cu starea de fericire, la televiziune – s-a facut de ras in fata intregii tari). Bivolaru este pur si simplu un escroc, desi de multe ori inclin sa cred ca de fapt el este pur si simplu bolnav psihic.
  Astfel, pe viitor, nu vor mai exista cazuri ca cel al fetei de mai sus. Cat despre cei care au patit-o deja… aici e munca multa: psihoterapie, o viata normala, un contact cu o scoala autentica (daca nu trec in extrema cealalta, ajungand sa nege tot

 • rasarit

  VEDETI CLIPUL APOI FARISEUL NEAGA PUTERILE DIVINE ALE LUI IISUS LA FEL CA SI RAPCEA .CITATUL DE MAI SUS

 • rasarit

  http://www.youtube.com/watch?v=oa3n9tSxA9A&feature=related .dati pe min 2.17 Ce spuneti de acest joc al sincronicitatilor

 • MR

  @rasarit
  Tinere “rasarit”, dacă mergem cu paralelismele și asemănările în domeiul creștin iar tu mă asemeni cu acel fariseu din filmul Iisus din Nazareth, trebuie să îți pui și următoarele probleme de logică:
  1. Scena respectivă este o scenă de FILM, deci nu una reală (istorică, din akasha, filmată cu aparatul lui Peregrino Ernetti). Deci ea nu corespunde decât imaginației regizorului Franco Zefirelli, nu și realității asemănării personajelor cu cele reale (despre care nu putem ști cum arătau în realitate). Faci aceeași confuzie ca și scribii din caietul de vacanță de acu un an, care făceau astrograma lui Toma Caragiu, confudându-l cu personajul istoric Mihai Viteazul.
  2. Chiar dacă prin absurd am putea spune că seamăn (ca facies) cu acel evreu fariseu (deși acela seamănă mai mult cu Nicușor Catrina la figură), asta ar însemna, urmând logica matale, că și ceilalți protagoniști tre să “semene” cu personajele din satira pe care o trăim noi – tragi-comedia MISA/Bivolaru. Ori, stimabile, unde vezi tu asemănarea între Grieg și Robert Powell – actorul care joacă rolul lui Iisus !? Ori, aici logica ta strâmbă nu se mai aplică, ci se aplică la calitatea de “învățător” a lui Bivolaru ?
  3. Dacă cutezi să îl asemeni pe Gregorian Bivolaru cu Iisus Hristos, fă-o până la capăt, anume până la secvența 0.12-0.20 când orbul VINDECAT DE IISUS, iese din Templu, preamărind pe Domnul că i-a redat vederea. Dă-mi un exemplu de astfel de miracol cu Bivolaru Gregorian și mai stăm de vorbă. Până atunci, sugestia mea este să nu te mai faci de râs pe aici cu astfel de exemple de “logică” – pentru că faci de râs pe ceilalți colegi de la curs – despre care lumea va crede că sunt tot la fel de tâmpiți ca și tine (lucru ne-adevărat !).

 • Nelu

  @rasarit
  cum se face ca toata prostimea care crede in cacatul ala de biblie (la nivel de litera)nu crede in Mos Craciun? De cand a nega potpul de minciuni care va hranesc voua prostia e ceva rau? E drept la opinie si atat.

 • Eu am in cap o piesa pe care nu o gasesc niceiari pe net. La botezuri, nunti, decese, parastase, teleconferinte, la buda Versurile sunt cam asa Traieste taina varstei de 16 ani/ Nimic nu te opreste sa o porti ca talisman . Da? Sa recitim versurile cu voce tare. Cred ca bate orice alta melodie stupida ) Multumesc.