7 Comments

  1. o dadusi de gard. credeam ca esti om serios. te dai mare cu politica ta anti, da esti un fricos de numa numa. mai bine sterge-ti tot site-ul daca tot te-ai apucat, halal.

  2. Confirmi te rog ca, Grieg a avut si are un rol pe aceasta minunata planeta albastra, iar Liviu Dragnea trebuia impuscat, ceea ce s-a “vehicul”at in presa;datoritafaptuluicasaaflat ca El (Liviu) Drag-nea-fost-de-tine(newCeausescu) – s-a investit mult in el cum s-ar zice, L-a ajutat pe Grieg sa iasca din puscarie? (caunfeldeJesus) Pogorarea Duhului Sfant asupra Ta, cu totii avem un R O L , m-ai ales in aceasta sitautie, chiar T oti (rol->ron->ROL) ROMANIA-DACIA-2000…SI CEVA. multumesc(custimasirespectAccept un mesaj si un raspuns din parTeA ) luvloveloveisintheAIR

  3. fost cursant misa, dar SUStinator Grieg, apreciez ROL-ul Lui pe aceasta minunata Planeta Albastra ,aceasta Fiinta OM ca si nOI de altfel ,dar ce sa mai palavragesc atat.. S A F I E B I N E L E

  4. aceeasi poveste numai ca adapTATA

  5. Mesaj de la G: m-ai bine ai inchide site-ul si te-ai apuca sa faci doar Tant ra , (ps.sa nu le mai promovezi nimic), dar defapt faci ce simti, dupa Liberul Arbitru (LA)lala… Sodomia este un act sexual non–coital oral sau anal cu un membru al aceluiași sex sau al sexului opus. De asemenea, termenul mai înseamnă și copulația cu un animal (bestialitate sau zoofilie)

    Sodoma ( în ebraică: סְדוֹם, Standard: Sədom, Tiberiană: Səḏôm, Greacă: Σόδομα, din aramaicul s’dom: ars) și Gomora (Evreiască: עֲמוֹרָה, Standard: ʿAmora, Tiberiană: Ġəmôrāh / ʿĂmôrāh, Greacă: Γόμορρα) au fost două cetăți la sud de Marea Moartă, care conform Bibliei, au fost distruse din porunca lui Iehova, pentru desfrânarea de acolo, și în special pentru homosexualitate (sodomie).

  6. pe langa termeni , ideea forta doar , restul vin de la Sine ,fa ceea ce simti . ROL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *